Over mij

Vanaf kinds af aan vind ik bakken en koken leuk. Samen met mijn moeder bakte ik de lekkerste vlaaien en taarten. Bij ons thuis was het altijd feest! In Heerlen volgde ik de hotelschool. Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt bij diverse toprestaurants zoals sterren Hotel-restaurant Juliana in Valkenburg. Daarna ging ik al snel aan de slag als chef-kok. In 1997 opende ik samen met mijn partner Bas, Café-restaurant Publieke Werken in Breda. Dit hebben wij 22 jaar gerund.

In 2019 hebben wij een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Wij bezochten vele wijnhuizen, zoals wijnboerderij Boekenhoutskloof. Hier stuitten we op een stevige, fruitige verrassende wijn met heerlijke zachte tonen van chocolade. The Chocolate Block. Hier ontstond mijn passie voor chocolade en wijn.

Bij The Chocolate Block en Best Bottles hebben we deze combinatie beschikbaar. Wij organiseren ook proeverijen. Je kan dan genieten van onze mooiste wijnen en chocolade. Kijk op www.thechocolateblock.nl voor meer informatie.

                                             Wijn en chocolade; een match made in heaven!

www.bestbottles.nl

Gemma Dols